Voordelen van payroll

Voordelen van payroll

Geen risico, minder administratieve taken en meer flexibiliteit.

Vraag een vrijblijvende demo aan Kostenberekening aanvragen

Demonstratie

Eerst zien, dan geloven. Tijdens onze payroll demonstratie lopen we alle functionaliteiten van ons systeem met je door. Zo kun je precies zien hoe wij jou volledig ontzorgen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Verplichte velden

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat het kost en wat je hier allemaal voor terug krijgt.

Verplichte velden

Zorgeloos ondernemen door de voordelen van payrolling

Bergen administratie, ingewikkelde regelgeving en zorgen over financiële risico’s? Dat wil je niet. Jij wilt zorgeloos met je vak bezig zijn. Daarom werken veel ondernemers met Payrollbureau. Maar is het dan ook iets voor jou?

Zeker! Bedrijfsgrootte is bij payrolling niet relevant. Payrolling is namelijk geschikt voor:

 • de eenpitter die (mogelijk tijdelijk) een paar extra handen zoekt
 • de mkb’er die wil opschalen, of af wil van alle risico's, administratie en het zelf bijhouden van cao, wet- en regelgeving
 • én voor grote ondernemingen die hun vaste kern van medewerkers willen uitbreiden.

Payrolling is mogelijk in elke branche. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor (sport)clubs, stichtingen en verenigingen. Denk aan:

 • oproepkrachten;
 • seizoenskrachten;
 • tijdelijke werknemers voor een bepaald project;
 • bij verlenging van proeftijd;
 • nieuw aan te nemen personeel;
 • scholieren;
 • 65+-ers;
 • EU-medewerkers;
 • bij overname van (zelf geworven) uitzendkrachten;
 • het werk vanuit een uitkering.

Welke voordelen kan een payrollpartij jou bieden? We zetten ze allemaal voor je op een rij. Liever direct weten hoe het werkt, wat het jou kost en hoe wij jou helpen?

Nodig ons uit voor een kop koffie

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat payrolling voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, systeem, ontzorging en de kosten.

Verplichte velden
Geen risico's: overname van het juridisch werkgeverschap

Geen risico's: overname van het juridisch werkgeverschap

Ontslagrisico, begeleiding van ontslagprocedures, transitievergoeding en het ziekterisico zijn onze verantwoordelijkheid. Met de inzet van Payrollbureau hoef jij je hier dus geen zorgen over te maken. Wij regelen het voor je. En misschien nog wel belangrijker: je ontvangt hiervoor geen extra factuur.

Geen gedoe: salarisadministratie en contracten zorgeloos geregeld

Geen gedoe: loon- en salarisadministratie zorgeloos geregeld

Alle administratieve zaken die je als werkgever hebt nemen wij voor jou uit handen. Dit houdt in: het verzorgen en verlengen van contracten, loonbetalingen, het verstrekken van jaaropgaven, salarisadministratie en het verwerken van loon- en functiewijzigingen. Bekijk de personeelsadministratie via onze online portal. Daarin schrijf je ook snel medewerkers in en houd je gemakkelijk de urenregistratie bij. 

Meer flexibiliteit: tijdelijke of flexibele payroll contracten
Meer flexibiliteit: tijdelijke of flexibele contracten

Via Payrollbureau kan je verschillende contracten bieden aan jouw medewerkers. Deze stemmen we af op jouw wensen én op het arbeidsverleden van de medewerker. Wij geloven in een langdurige samenwerking, daarom bieden we contracten van minimaal 5 maanden aan. Wij geven jou een seintje wanneer het contract verloopt, zodat je kunt bepalen of je het contract voortzet of niet. Dan zorgen wij vervolgens dat alles op orde is.

Goede zorg voor jouw medewerkers met Payrollbureau
Goede zorg voor jouw medewerkers

Écht zorgen voor je medewerkers en persoonlijk betrokken zijn vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we medewerkers goede voorwaarden. Dat begint al bij het goed geïnformeerd aan de slag gaan. Een goede werkgever zijn houdt voor ons in dat we zorgen voor tijdige betaling van het salaris, óók bij ziekte. Verder zorgen we voor een juiste inschaling, kijken we samen naar mogelijkheden voor scholing en krijgen medewerkers korting op zorgverzekeringen. Ook bieden we medewerkers belastingvrij voordeel op de aanschaf van verschillende producten en abonnementen, zoals een mobiele telefoon, fitnessabonnement, een weekendje weg en waardebonnen van Coolblue.

Begeleiding zieke of arbeidsongeschikte medewerkers

Wij zijn vanaf dag één volledig verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw zieke of arbeidsongeschikte medewerker. Wij hebben eigen casemanagers in huis en werken intensief samen met een gecertificeerde arbodienst. Werk je met Payrollbureau, dan voldoe je daarmee automatisch aan de eisen van de Arbowet en jouw medewerkers zijn verzekerd van goede begeleiding. Dat lijkt ons wel zo prettig.

Meer gemak, geen risico en minder kosten met payrolling

Meer gemak, geen risico en minder kosten

Je betaalt een vast tarief per gewerkt uur. Geen extra kosten bij verlof of ziekte. Zo heb je een zeer nauwkeurige inzage in jouw totale salaris- en personeelskosten. Jouw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en dus inzichtelijker, waarmee je direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend bij jou langs voor een berekening op maat. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
Altijd een bekend gezicht in de buurt die langskomt wanneer het jou uitkomt.