Payroll: kosten en tarieven

Payroll: kosten en tarieven

Hoe werkt dat en hoe is dat precies opgebouwd?

Vraag een vrijblijvende offerte aan Probeer ons uit met een testcase

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat het kost en wat je hier allemaal voor terug krijgt.

Verplichte velden

Testcase

Liever onze dienstverlening rustig uitproberen? Geen probleem. Wij geloven in langdurige samenwerking, maar niet afgedwongen door contracten. Bij ons kun je dus rustig een testcase doen, zo kun je de dienstverlening echt ervaren zonder dat je ergens aan vast zit.

Verplichte velden
Uitleg over de kosten en tarieven van payroll partijen

Hoe zit dat met kosten en tarieven bij payrolling?

Bij een payroll dienstverlening betaal je per gewerkt uur van jouw medewerker(s). De hoogte van dat uurtarief is afhankelijk van de opbouw, dus of zaken als vakantiegeld, ziektekosten en kosten bij ontslag bij de prijs inbegrepen zijn. Bij de ene partij zit alles in de prijs, waardoor je achteraf geen extra kosten hebt. Andere partijen rekenen een lager uurtarief, maar sturen later een extra factuur bij bijvoorbeeld ziekte of ontslag.

Daarom is het belangrijk om door te vragen hoe een tarief is opgebouwd. Alleen op deze manier kun je de dienstverlening goed vergelijken en kom je niet achteraf voor verassingen te staan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten exact weten wat onze dienstverlening kost, hoe het tarief is opgebouwd en wat ze er voor terugkrijgen. Wij rekenen daarom alles vooraf voor je uit tijdens onze kennismaking en helpen je zelfs offertes vergelijken.

Wat wij dan in onze payrollingtarieven hebben opgenomen? Nou, alles eigenlijk. Wat dit inhoudt, leggen we graag aan je uit.

Zo zit een payroll tarief in elkaar, ontdek alle componenten

Opbouw van ons payrolltarief

Hoe het zit met de tarieven bij payrolling? Bij ons betaal je alleen voor de daadwerkelijke gewerkte uren van jouw medewerker óf de contracturen. Dat uurtarief is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Het bruto uurloon van de medewerker
  • Vakantiegeld
  • Vakantiedagen
  • Feestdagvergoeding, adv, kort verzuim en bijzonder verlof

Hier komt nog een kleine marge bovenop, zodat je ook verzekerd bent bij ziekte, de kosten bij ontslag gedekt zijn en wij werkgeverspremies af kunnen dragen aan de Belastingdienst. Uiteraard zijn hierin ook alle werkzaamheden die wij uitvoeren op administratief gebied, het toepassen van wet- en regelgeving en het contractbeheer opgenomen. Daarom krijg jij achteraf geen extra rekening.

Dus: voor elk uur dat de medewerker werkt, betaal jij een vast tarief per uur. En werkt de medewerker niet, dan heb jij geen kosten. En hebben jij of jouw medewerkers vragen? Dan staan wij gewoon voor je klaar. Daar brengen wij niets voor in rekening.

Kleine lettertjes
…daar doen we niet aan. Bij ons zit alles in het tarief. Wij bieden een complete dienstverlening, zoals je bij het uitbesteden van personeel mag verwachten. Wij gaan zelfs verder door extra's aan te bieden voor medewerkers, zonder dat jij daarvoor een factuur ontvangt. Door onze jarenlange ervaring en expertise regelen wij dit kosteloos voor je. Dat hoort wat ons betreft bij een goede werkgever.

Bel mij terug voor meer informatie

Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Wel zo handig.

Verplichte velden
Wat kost payrolling mij nu? Laat het voor je uitrekenen

Benieuwd wat payrolling jou exact kost?

Jouw payrolltarief is afhankelijk van een aantal factoren. Als je kijkt wat je onder aan de streep kwijt bent is het noodzakelijk om te weten onder welke cao jouw medewerker valt, wat het loon is van de medewerker, in welke contractfase hij/zij zit en of er sprake is van pensioenopbouw. Een kostenberekening is daarom altijd maatwerk, maar maken wij geheel vrijblijvend voor je.

Dus wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw organisatie? Of wil je simpelweg een aanbod 1 op 1 kunnen vergelijken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij rekenen het namelijk gratis uit voor jouw situatie. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Vrijblijvende kostenberekening

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden