Payroll in de groensector

Payroll in de groensector

Alles écht goed geregeld voor jouw medewerkers

Nodig ons uit voor een kennismaking Vrijblijvende offerte aanvragen

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat payrolling voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, systeem, ontzorging en de kosten.

Verplichte velden

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat het kost en wat je hier allemaal voor terug krijgt.

Verplichte velden
Dé oplossing bij wisselende personeelsbehoefte in de groensector

Dé oplossing bij wisselende personeelsbehoefte voor hoveniers

Op bepaalde momenten in het jaar kun je, om de pieken op te vangen, heel goed een paar extra handen gebruiken. Je kent zelfs iemand die jouw team prima kan komen versterken. Maar hoe dat werkelijk te regelen? Voor het uitzoeken van de mogelijkheden ontbreekt het je nu juist precies aan tijd! Bovendien kun je nu niet inschatten hoe lang je een (tijdelijke) kracht nodig hebt.

P-services Payrollbureau biedt jou als hovenier met payrolling de ultieme oplossing om snel, gemakkelijk en zonder zorgen flexibel te reageren op de arbeidsbehoefte.

Inkoopgilde hoveniers: “Door de inzet van een payrollbureau kan een hovenier zich zorgeloos richten op het hoveniersvak, daarmee hebben ze het al druk genoeg.”
Flexibiliteit en gemak voor hoveniers

Geen zorgen en risico’s, wel flexibiliteit en gemak

Payrollbureau neemt met payrolling alle administratieve lasten en werkgeversrisico’s op zich. Kort gezegd: jij als hovenier draagt een geschikte kandidaat aan en zorgt voor de dagelijkse aansturing van de nieuwe (tijdelijke) medewerker, Payrollbureau doet de rest. Van het verstrekken van het juiste contract, het doen van afdrachten en informatieverstrekking aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en het pensioenfonds, tot aan het afgeven van loonstroken en jaaropgaven. Wordt jouw medewerker ziek of arbeidsongeschikt dan loop je zelf geen risico. Je betaalt uitsluitend de daadwerkelijk gewerkte uren.

Goede arbeidsvoorwaarden voor jou personeel in de groensector

Goede arbeidsvoorwaarden voor jouw medewerker(s)

Sinds de start van Payrollbureau, ruim vijftien jaar geleden, richten wij ons met payrolling op de groensector. 

Voor hoveniers bijvoorbeeld is in de cao waar Payrollbureau mee werkt, onder andere het loonverhoudingsvoorschrift opgenomen zoals dat in de cao Hoveniersbedrijf is vastgelegd. Dit betreft het loon en de vergoedingen van jouw payroll medewerker en bestaat uit de volgende bepalingen:

 • uitsluitend het geldende periodeloon in de schaal cao;
 • de van toepassing zijnde arbeidsduurverkorting (adv);
 • toeslagen voor overwerk, verschoven uren en onregelmatigheid;
 • initiële loonstijging;
 • onbelaste kostenvergoedingen: reiskosten, pensionkosten en andere kosten, noodzakelijk wegens uitoefening van de functie.

Ook het jaarurenmodel kan, zoals deze cao voorschrijft, worden toegepast.

Zo zijn jouw medewerkers verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij mogelijkheden tot scholing, belastingvoordeel en collectiviteitskortingen. Dat alles maakt jou een goed werkgever. 

De voordelen van payroll voor hoveniers op een rij

Jouw voordelen op een rij

 • Extra mankracht zonder werkgeversrisico´s en lasten
 • Flexibiliteit en vrijheid dankzij flexibele en op maat gemaakte overeenkomsten (met uitsluiting doorbetaling bij geen werk).
 • Vrijwaring WKA door gebruik te maken van G-rekening.
 • Duidelijkheid qua kosten, jij betaalt alleen voor de gewerkte uren.
 • Goede arbeidsvoorwaarden voor jouw medewerker(s)
 • Geen kosten tijdens de vorstperiode.
 • Payrollbureau is VCU-gecertificeerd.
 • Betrouwbare en deskundige samenwerking.

Interesse? Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking, demonstratie en rekenen alles voor je uit.

Ik wil graag klant worden

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Jouw onderscheidende partner als het gaat om personeel