Payroll dienstverlening

Payroll dienstverlening

Ontdek hoe wij ondernemers, organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen ontzorgen op het gebied van personeel, administratie en risico’s met payrolling.

Nodig ons uit voor een kennismaking Vraag een offerte aan

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat payrolling voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, systeem, ontzorging en de kosten.

Verplichte velden

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat het kost en wat je hier allemaal voor terug krijgt.

Verplichte velden

Payrolling; personeel zonder risico's en administratie

Hoe? Wij zorgen voor personeels- en loonadministratie én het bijhouden van cao-, wet- en regelgeving op het gebied van arbeid inclusief de risico's. Zo houd jij tijd over voor wat echt aandacht nodig heeft in jouw bedrijf: zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering.

 • Jij houdt de regie op de werkvloer, Payrollbureau wordt juridisch werkgever
 • Jij bent vrij van alle risico’s en administratieve lasten
 • Jij hebt de beschikking over 15 jaar payroll-ervaring en de kennis van 95+ experts
 • Jouw medewerkers profiteren van onze regelingen en extra's

Kortom, met het in dienst nemen van jouw personeel (= payrolling) biedt Payrollbureau jou als ondernemer gemak en zorgeloos ondernemerschap. Jij het gemak van (extra) medewerkers, Payrollbureau de zorg, administratie en het risico wat bij het hebben van personeel komt kijken. Zo weet je zeker dat alles écht goed geregeld is. Ontdek de voordelen van onze samenwerking.

payroll branche cao en wetgeving

Payrollmogelijkheden in jouw branche

Vraag je je af of payrolling ook geschikt is voor de branche waarin jij werkzaam bent? Daar kunnen wij volmondig ja op antwoorden. Wij zijn werkzaam voor bedrijven in de recreatieve sector, bouwbedrijven en schilders, maar wij werken bijvoorbeeld ook voor opdrachtgevers als gemeenten, onderwijsinstellingen, inkooporganisaties, stichtingen en sportclubs.

Ontzorging door de specialist in cao, wet- en regelgeving

Onze loonverhoudingsspecialisten en cao-experts zijn thuis in de verschillende cao’s die Nederland biedt. Dus ook in jouw cao! Wij houden continu de wijzigingen in de cao’s bij, passen de wijzigingen waar nodig toe en communiceren dit aan jou en jouw medewerker. Met de inzet van Payrollbureau zijn jouw medewerkers altijd juist ingeschaald en loop jij geen risico.

Daarnaast kun je de kennis van meer dan 95 specialisten in cao, loon, arbeid en wetgeving gebruiken, die jou kunnen helpen met al jouw vragen. 

De voordelen van payrolling op een rij door Payrollbureau

Voordelen van payrolling

Payrolling voor jou als ondernemer, organisatie, stichting of (sport)club betekent:

 • gemak: wij regelen de salarisadministratie en het contractbeheer
 • flexibiliteit: meer mogelijkheden in contracten
 • ontzorging: cao en wetgeving passen wij toe
 • minder risico: ziekte- en ontslagrisico dekken wij
 • online portal en gratis helpdesk en advies

Kortom: volledige ontzorging. Zo kun jij je weer focussen op waar jij goed in bent: ondernemen.

Daarnaast zorgen wij goed voor jouw medewerkers:

 • kortingen (zorgverzekeringen, laptops, telefoons etc.)
 • scholingsbudget
 • begeleiding bij ziekte of arbeidsongeschiktheid
 • gebruiksvriendelijke online portal

Met Payrollbureau krijg jij er als ondernemer of organisatie als het ware 95+ nieuwe collega’s bij die voor jou klaarstaan en alles netjes regelen. Benieuwd of het iets voor jou of jouw organisatie is?

Bekijk de voordelen van payrolling
De kosten en tarieven van payrolling uitgelegd

Kosten en tarieven bij payroll

Met payrolling worden jouw personeelskosten vooraf inzichtelijk. De kosten van payrolling worden door veel partijen uitgedrukt in een tarief. Zo'n tarief is uit verschillende componenten opgebouwd. Wist je bijvoorbeeld dat er boven het brutoloon nog (wettelijk verplichte) componenten bijkomen? Daarom is het belangrijk om vooraf uit te vragen wat er bij een payrollpartij nu wel en niet in het tarief zit.

Het kan zijn dat partijen niet alles in het tarief opnemen, hierdoor krijg jij achteraf nog een (onverwachte) factuur. Wij bij Payrollbureau houden niet van dat soort verrassingen. Daarom hebben wij alles opgenomen in het tarief, zodat jij ook écht vooraf weet wat het kost.

Benieuwd wat onze dienstverlening voor jouw specifieke medewerker(s) onderaan de streep kost? Dat hangt af van de inschaling, cao, loon en bijvoorbeeld pensioen. Klinkt ingewikkeld? Wij rekenen al jouw kosten vooraf voor je uit. Zo heb je geen indicatie, maar een concreet overzicht. Duidelijk en transparant, daar houden wij van.

Alles over kosten en tariefopbouw
Kies voor de payroll specialisten van Payrollbureau

Daarom Payrollbureau

Met Payrollbureau ben jij ervan verzekerd dat alles goed geregeld is: voor jou en jouw medewerkers. Wij verzorgen de salarisadministratie, contractbeheer en het toepassing van de juiste wet- en regelgeving. Daarnaast nemen wij alle werkgeversrisico’s op ons en wordt jouw medewerker ziek of arbeidsongeschikt, dan zorgen wij voor de begeleiding. Hierdoor kun jij je gewoon focussen op waar je goed in bent: ondernemen. En de kosten die hierbij komen kijken? Die zijn voor ons.

Door onze certificeringen kun je ervan op aan dat wij alle wettelijke regels als het om arbeid gaat naleven en dat onze collega’s continu cursussen en trainingen volgen om de kennis up-to-date te houden. We zorgen ervoor dat jouw medewerker goed geïnformeerd aan de slag gaat en met behulp van onze portal regel je alles online, zoals de inschrijving van medewerkers en de urenregistratie. En hebben jij of jouw medewerkers een vraag, dan kunnen jullie elke werkdag terecht bij onze support-medewerkers, loonverhoudingsspecialisten, HR-adviseurs, juristen en casemanagers. 

Ik wil graag klant worden

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden