Payroll-dienstverlening

Payroll-dienstverlening

Ontdek hoe wij ondernemers, organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen ontzorgen op het gebied van personeel, administratie en risico’s

Nodig ons uit voor een kennismaking Vraag een offerte aan

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat payrolling voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, ons systeem en de kosten.

Verplichte velden

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden

Payrolling: personeel aan het werk, zonder risico's en administratie

Hoe? Wij zorgen voor personeels- en loonadministratie én het bijhouden van cao-, wet- en regelgeving op het gebied van arbeid. Daarnaast nemen wij de werkgeversrisico’s op ons. En wordt de medewerker ziek of arbeidsongeschikt, dan verzorgen wij de begeleiding.

Jij het gemak van (extra) medewerkers, wij de zorg, administratie en het risico wat bij het hebben van personeel komt kijken. Kortom: met het in dienst nemen van jouw personeel (= payrolling) bieden wij jou als ondernemer zorgeloos ondernemerschap. Ontdek de voordelen van onze samenwerking.

payroll - branche cao en wetgeving

Payrollmogelijkheden in jouw branche

Vraag jij je af of payrolling ook geschikt is voor de branche waarin jij werkzaam bent? Daar kunnen wij volmondig ‘ja’ op antwoorden.

Wij werken samen met bedrijven in de recreatieve sector, bouwbedrijven en schilders, maar bijvoorbeeld ook met onderwijsinstellingen, inkooporganisaties, stichtingen en verenigingen.

Specialist in cao, wet- en regelgeving

Onze loonverhoudingsspecialisten en cao-experts zijn thuis in de verschillende cao’s die Nederland heeft. Dus ook in jouw cao! Wij houden wijzigingen bij en passen deze waar nodig toe. Uiteraard communiceren we dit aan jou en de medewerkers. 

Met de inzet van Payrollbureau zijn medewerkers altijd juist ingeschaald en loop jij geen risico.

De voordelen van payrolling op een rij door Payrollbureau

Voordelen van payrolling

Payrolling betekent voor jou:

  • Gemak: wij regelen alle salarisadministratie en contractbeheer
  • Alles goed geregeld: cao en wetgeving altijd juist toegepast
  • Geen risico: wij dekken het ziekte- en ontslagrisico
  • Alles digitaal: personeelsadministratie staat in jouw online portal
  • Support: helpdesk en advies voor jou en voor de medewerkers

Daarnaast zorgen wij goed voor medewerkers. Ze krijgen:

  • Begeleiding bij ziekte of arbeidsongeschiktheid
  • Gebruiksvriendelijke online portal
  • Scholingsbudget
  • Kortingen (op zorgverzekeringen, laptops, telefoons etc.)

Met Payrollbureau krijg jij er als het ware 100+ nieuwe collega’s bij die voor jou klaarstaan en alles tot in de puntjes regelen. Benieuwd of payrolling iets voor jouw organisatie is?

Bekijk de voordelen van payrolling
De kosten en tarieven van payrolling uitgelegd

Kosten en tarieven bij payroll

Benieuwd wat onze dienstverlening onderaan de streep kost? Dat hangt onder andere af van de inschaling, cao, het loon en het pensioen van de medewerker(s).

Klinkt ingewikkeld?

Wij rekenen de prijs graag voor je uit. Zo krijg jij direct een duidelijk beeld van wat payrolling voor jouw organisatie kost.

Lees meer over kosten en tariefopbouw
Ik wil graag klant worden!

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden