Plaats jouw vacature via onze online vacaturebank uwbaan.nl

Op uwbaan.nl jouw vacature plaatsen

Ben je op zoek naar (tijdelijk) personeel? Op ons vacatureplatform uwbaan.nl plaats je jouw vacature, ongeacht de branche. Wij vertegenwoordigen alle sectoren: overheid, scholen, gemeenten, ICT-bureaus, architecten, hoveniers, schilders, loonwerkers, kwekerijen, de bouw, horeca, schoonmaak, recreatie enzovoorts. Ook het type dienstverband is divers: van fulltime tot parttime, scholieren en 65+'ers, van weekendhulp tot vakantiekracht.

Over uwbaan.nl
Uwbaan.nl is onze online vacaturebank waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar ontmoeten. Deze aanvullende dienstverlening van Payrollbureau biedt jou als werkgever de mogelijkheid om:

  • jouw vacature te plaatsen op onze website;
  • medewerkers van werk naar werk te laten begeleiden;
  • medewerkers die langdurig ziek zijn naar een nieuwe baan te laten begeleiden (re-integratie tweede spoor);

Je hoeft geen bestaande klant van Payrollbureau te zijn om jouw vacature op uwbaan.nl onder te brengen. Gezien onze jarenlange ervaring als HR-dienstverlener in tal van branches en expertise over soorten dienstverbanden kun je, indien gewenst, gebruikmaken van onze kennis als het gaat om lonen, cao, ziekteverzuim etc.

Jouw vacature snel online
Plaatsing van jouw vacature op uwbaan.nl gaat gemakkelijk en snel. Op uwbaan.nl voer je onder ‘Ik zoek een medewerker’ de gevraagde gegevens in. Na ontvangst zorgen wij voor de daadwerkelijke plaatsing van de volledige vacaturetekst op uwbaan.nl. Deze wordt automatisch doorgeplaatst op diverse landelijke jobboards. 

Werkzoekenden kunnen direct op jouw vacature solliciteren door hun gegevens, cv en motivatie online aan ons voor te leggen. Wij sturen de sollicitaties vervolgens naar jou door.

Lees meer over uwbaan.nl en onze werkwijze. Vraag ons naar de voorwaarden en meer informatie. Bel met onze uwbaan.nl-consulent op 0342 - 411 324.

Meer informatie op uwbaan.nl