Payroll specialist in Friesland en Heerenveen

Payroll specialist in Friesland

Payrolling: jouw personeel op onze loonlijst
Als ondernemer wil je je richten op dat waar jij goed in bent. Een goede personele bezetting is daarbij een voorwaarde. Het afstemmen van de arbeidsbehoefte, de administratieve rompslomp en het op de hoogte blijven van jouw rechten en plichten als werkgever zijn zaken die echter veel tijd kosten. Tijd die je liever aan andere zaken besteedt.

Payrollbureau biedt met payrolling de perfecte oplossing: de door jou geworven (tijdelijke) medewerker komt bij ons op de loonlijst. Jij zorgt voor de dagelijkse aansturing en houdt zo de regie op de werkvloer. Alle andere werkgeverstaken, zoals de loon- en personeelsadministratie, nemen wij van jou over. Wordt jouw medewerker ziek of arbeidsongeschiktheid dan komen de kosten voor onze rekening. Je loopt dus zelf geen risico. Bovendien betaal je alleen de uren die jouw medewerker daadwerkelijk voor jou aan het werk is.

Payrollbureau: jouw payroll bedrijf in Friesland
Onze collega's in Heerenveen hebben hun wortels in Noord Nederland. Ze spreken letterlijk en figuurlijk jouw taal. Met hun nuchtere inslag willen zij ondernemend Friesland graag helpen om zich te kunnen blijven concentreren op het ondernemerschap.

Laat je vrijblijvend voorrekenen wat payrolling in jouw geval betekent, qua kosten, vrijheid en flexibiliteit. Bel met de payrollspecialist in Friesland: Payrollbureau vestiging Heerenveen, telefoonnummer 0513 - 633 546.

Nodig ons uit voor een kop koffie

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden