Voordelen van payroll

Voordelen van payroll

Geen risico en minder administratieve taken voor jou

Vraag een vrijblijvende demo aan Kostenberekening aanvragen
Demonstratie

Eerst zien, dan geloven. Tijdens onze payrolldemonstratie lopen we alle functionaliteiten van ons systeem met je door. Zo kun je precies zien hoe wij jou volledig ontzorgen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Verplichte velden
Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden

Zorgeloos ondernemen door de voordelen van payrolling

Bergen administratie, ingewikkelde regelgeving en zorgen over financiële risico’s? Dat wil je niet. Jij wilt zorgeloos met je vak bezig zijn. 

Dat kan met payrolling! Wij zetten de voordelen voor je op een rij.

Liever direct weten hoe het werkt, wat het jou kost en hoe wij jou helpen?

Nodig ons uit voor een kop koffie
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze collega's gaan wij in op jouw situatie. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat payrolling voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, onze werkwijze en de kosten.

Verplichte velden
Geen risico's

Geen risico's

Ziekterisico, ontslagrisico, begeleiding van ontslagprocedures en de transitievergoeding bij nieuw aan te nemen personeel zijn onze verantwoordelijkheid. Met de inzet van Payrollbureau hoef jij je hier dus geen zorgen over te maken. Wij regelen het voor je.

Geen gedoe: salarisadministratie en contracten zorgeloos geregeld

Loon- en salarisadministratie zorgeloos geregeld

Alle administratieve zaken die je als werkgever hebt, nemen wij jou uit handen. Dit houdt in:

  • Verzorgen en verlengen van arbeidsovereenkomsten
  • Loonbetalingen
  • Verstrekken van jaaropgaven
  • Salarisadministratie
  • Verwerken van loon- en functiewijzigingen

De personeelsadministratie bekijk je via onze online portal. Daarin schrijf je ook snel medewerkers in en houd je gemakkelijk de urenregistratie bij. 

Goede zorg voor medewerkers met Payrollbureau

Goede zorg voor medewerkers

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn en écht te zorgen voor de medewerkers. Daarom bieden we medewerkers extra voorwaarden naast de voorwaarden in jouw cao.

Een goede werkgever zijn houdt voor ons in dat we zorgen voor tijdige betaling van het salaris, óók bij ziekte. Verder zorgen we voor een juiste inschaling van het loon volgens jouw cao, kijken we samen naar mogelijkheden voor scholing en krijgen medewerkers korting op zorgverzekeringen.

Ook bieden we medewerkers belastingvrij voordeel op de aanschaf van verschillende producten en abonnementen, zoals een mobiele telefoon, fitnessabonnement, een weekendje weg en waardebonnen van Coolblue.

Begeleiding zieke en arbeidsongeschikte medewerkers

Wij zijn vanaf dag één volledig verantwoordelijk voor de begeleiding van  zieke of arbeidsongeschikte medewerkers. Wij hebben een eigen gecertificeerde arbodienst en casemanagers in huis die zieke medewerkers persoonlijk begeleiden.

Werk je met Payrollbureau, dan voldoe jij automatisch aan de eisen van de Arbowet. En zieke medewerkers zijn verzekerd van goede begeleiding.

De payrollmedewerker werkt exclusief voor jouw organisatie

Exclusiviteit

Als een payrollmedewerker bij jou aan het werk gaat, dan werkt de medewerker exclusief voor jouw organisatie. Dit in vergelijking tot uitzendkrachten: die kunnen voor meerdere opdrachtgevers aan het werk zijn.

Meer gemak, geen risico en minder kosten met payrolling

Meer gemak, minder kosten en geen risico

Met payrolling krijg je een nauwkeurig overzicht van jouw totale salaris- en personeelskosten. Je betaalt bij ons namelijk een vast tarief per medewerker. En bij ziekte heb je geen extra kosten: wij verzorgen het ziekengeld en de begeleiding.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend bij jou langs voor een kostenberekening op maat. 

Maak een afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag bij je langs!

Verplichte velden
Altijd een bekend gezicht in de buurt die langskomt wanneer het jou uitkomt.