Wat kost payrolling?

Wat kost payrolling?

Hoeveel kost payrolling en hoe is een payrolltarief opgebouwd?

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden
Uitleg over de kosten en tarieven van payrollpartijen

Kostenberekening op maat

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten exact weten wat onze dienstverlening kost, hoe het tarief is opgebouwd en wat ze ervoor terugkrijgen.

Toch melden we geen prijzen op onze website.

De prijs voor payrolling is namelijk maatwerk, aangezien de kosten per medewerker verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de cao waaronder de medewerker valt, het loon van de medewerker, de contractfase en of er sprake is van pensioenopbouw. 

Dus wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw organisatie? Of wil je simpelweg een aanbod een-op-een kunnen vergelijken? Neem contact met ons op, wij rekenen de kosten vrijblijvend uit voor jouw situatie.

Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Vrijblijvende kostenberekening
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag bij je langs!

Verplichte velden