Payrolldienstverlening

Payrolldienstverlening

Ontdek hoe wij ondernemers, organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen ontzorgen op het gebied van personeel, administratie en risico’s

Nodig ons uit voor een kennismaking Vraag een offerte aan
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze collega's gaan wij in op jouw situatie. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat payrolling voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, onze werkwijze en de kosten.

Verplichte velden
Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden
Payrolling vanaf 2020

Payrolling verandert vanaf 2020

1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans (de WAB) in. Door deze wet verandert de payrolldienstverlening. De belangrijkste wijziging is dat payrollmedewerkers niet meer onder de uitzendcao vallen, maar onder jouw cao. 

Het voordeel van deze verandering?

Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers in eigen beheer. Er is dus geen ongelijkheid meer op de werkvloer. 

Terwijl jij door payrolling zorgeloos kan blijven ondernemen.

Payrolling: personeel aan het werk, zonder risico's en administratie

Wij zorgen voor personeels- en loonadministratie én het bijhouden van cao-, wet- en regelgeving op het gebied van arbeid. Daarnaast nemen wij de werkgeversrisico’s op ons. En wordt de medewerker ziek of arbeidsongeschikt, dan verzorgen wij de begeleiding.

Jij hebt dus het gemak van (extra) medewerkers. Wij de zorg, administratie en het risico wat bij het hebben van personeel komt kijken.

Kortom: met jouw personeel op onze loonlijst (= payrolling) bieden wij jou als ondernemer zorgeloos ondernemerschap. Ontdek de voordelen van onze samenwerking.

payroll - branche cao en wetgeving

Payrollmogelijkheden in jouw branche

Vraag jij je af of payrolling ook geschikt is voor de branche waarin jij werkzaam bent? Daar kunnen wij volmondig ‘ja’ op antwoorden.

Wij werken samen met bedrijven in de recreatieve sector, bouwbedrijven en schilders, maar bijvoorbeeld ook met onderwijsinstellingen, inkooporganisaties, stichtingen en verenigingen.

Specialist in cao, wet- en regelgeving

Onze loonverhoudingsspecialisten en cao-experts zijn thuis in de verschillende cao’s die Nederland heeft. Dus ook in jouw cao! Wij houden wijzigingen in cao, wet- en regelgeving bij en passen deze waar nodig toe. Uiteraard communiceren we dit aan jou en de medewerkers. 

Wij schalen de medewerkers altijd juist in. Zo loop jij geen risico!

De voordelen van payrolling op een rij door Payrollbureau

Voordelen van payrolling

Payrolling betekent voor jou:

  • Gemak: wij regelen alle salarisadministratie en contractbeheer
  • Alles goed geregeld: wij passen altijd de cao en wetgeving toe
  • Geen risico: wij dekken het ziekte- en ontslagrisico
  • Alles digitaal: personeelsadministratie in jouw online portal
  • Support: helpdesk en advies voor jou en voor de medewerkers

Daarnaast zorgen wij goed voor de medewerkers. Ze krijgen:

  • Begeleiding bij ziekte of arbeidsongeschiktheid
  • Gebruiksvriendelijke online portal
  • Scholingsbudget
  • Kortingen (op zorgverzekeringen, laptops, telefoons etc.)

Met Payrollbureau krijg jij er als het ware 100+ nieuwe collega’s bij die voor jou klaarstaan en alles tot in de puntjes regelen. Benieuwd of payrolling iets voor jouw organisatie is?

Bekijk de voordelen van payrolling
De kosten en tarieven van payrolling uitgelegd

Kosten en tarieven bij payrolling

Benieuwd wat onze dienstverlening onderaan de streep kost? Dat hangt onder andere af van de cao, het loon en het pensioen van de medewerker(s).

Klinkt ingewikkeld?

Wij rekenen de prijs graag voor je uit. Zo krijg jij direct een duidelijk beeld van wat payrolling voor jouw organisatie kost.

Lees meer over kosten en tariefopbouw
Ik wil graag klant worden!
Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden