Andere HR-oplossingen van P-services

Wil jij je niet bezighouden met personeelszaken, maar is payrolling niet de oplossing die je zoekt? Misschien past een van onze andere personeelsdiensten beter bij jouw organisatie:

Personeel in eigen beheer

Met XternHR besteed je jouw personeels- en salarisadministratie in- of exclusief verzuimbeheer aan ons uit. Jij blijft werkgever en houdt de regie over jouw personeel. Al het regelwerk en de werkzaamheden (of een deel ervan) laat je aan ons over.

Ga naar XternHR.nl

Uitzenden

Met Flexbureau zet je flexibel uitzendkrachten in. Via Jigler.nl, ons online platform, verzorgen we eenvoudig en snel de invulling van jouw vacatures. Wij regelen vervolgens alles wat hoort bij het dienstverband en nemen dus ook de werkgeversrisico’s op ons.

Ga naar Flexbureau.nl

Backoffice uitbesteden

Met Backofficebureau nemen wij de salarisadministratie over van intermediairs. Daarnaast geven wij op alle HR-vlakken ondersteuning én bieden we alle online faciliteiten om te werven en selecteren via ons vacatureplatform Jigler.nl.

Ga naar Backofficebureau.nl

Vacatureplatform Jigler.nl

Welke dienstverlening je ook kiest, je maakt voor jouw vacatures altijd kosteloos gebruik van ons online vacatureplatform Jigler.nl. Jouw vacature zet je met een paar simpele klikken online en onze intercedenten helpen je zoeken naar geschikte kandidaten.

Ga naar Jigler.nl