Wat betekent werken via Payrollbureau voor jou?

P-services Payrollbureau streeft in alles naar duidelijkheid over jouw werk. Daarom verwijzen wij je naar onze speciale medewerker-website: mijnp-services.nl. Daarmee krijg je altijd en overal toegang tot alle informatie die met werken via Payrollbureau te maken heeft. Uiteraard kun je in jouw persoonlijke portal jouw specifieke situatie inzien.

Wij informeren je op de website in het Berichtenscherm op de Homepage over belangrijke zaken, bijvoorbeeld wanneer jouw salaris wordt overgemaakt. Met de uitgebreide zoekfunctie vind je op mijnp-services.nl het antwoord op al jouw vragen. Bovendien kun je op elke pagina van de site inloggen in jouw persoonlijke portal. Kijk dus vooral regelmatig op mijnp-services.nl, zo blijf je snel en gemakkelijk op de hoogte van waar je als medewerker op kunt rekenen.

Tip: stel mijnp-services.nl in als favoriet op jouw pc, laptop en/of mobiel. 

Kijk vooral ook de video op deze pagina (of via youtube), daarin krijg je kort en duidelijk uitgelegd hoe het via Payrollbureau werkt.

Mocht jouw vraag niet op mijnp-services.nl worden beantwoord, neem dan contact op met onze Support-collega's. Zij helpen je graag!

Bezoek mijnp-services.nl