Het verhaal van 't Arendje Verhuur

Het verhaal van 't Arendje Verhuur

"Een bureau dat het beste met ons bedrijf voor heeft én goed voor onze medewerkers zorgt, dat is wat wij belangrijk vinden.”

Klantcase - 't Arendje Verhuur Payrollbureau

't Arendje Verhuur

Bestellingen in orde maken, evenementen op- en afbouwen, de catering regelen, alle verhuurde materialen controleren en schoonmaken… op de piekmomenten is het bij ’t Arendje Verhuur in Waalwijk een komen en gaan van alle horecamaterialen. Op de drukste dagen helpen zelfs de kantoormedewerkers een handje mee om te zorgen dat alles op tijd bij de evenementen arriveert.

Maar zo druk is het niet het gehele jaar door. In het begin van het jaar en tijdens de zomervakantie is het bijvoorbeeld rustiger bij het verhuurbedrijf. En juist daarom werkt ‘t Arendje Verhuur samen met Payrollbureau: zo kunnen ze de pieken aan door extra personeel in te zetten en overbruggen ze de rustige perioden met minder personeel.

Inge van Kuik, verantwoordelijk voor personeelszaken bij ’t Arendje Verhuur, vertelt: “Met momenten hebben wij veel personeel nodig, die veel uren kunnen maken. Maar wij kunnen ons personeel niet het gehele jaar door hetzelfde aantal contracturen bieden. Door de flexibiliteit met payrolling kan dit wel. Zo behouden we ons ervaren personeel, door ze wanneer nodig meer of minder in te plannen. Het liefst bieden we alle medewerkers de zekerheid van een vast contract, maar helaas hebben wij daar momenteel het budget niet voor. Payroll is daarom voor ons echt een uitkomst.

We werken graag samen met Payrollbureau omdat ze net als wij het beste voor de medewerker voor ogen hebben. Wat ik het fijnste vindt aan de samenwerking is dat ik een vast contactpersoon heb, de communicatie kort en duidelijk is en er goed wordt meegedacht. Een bureau dat het beste met ons bedrijf voor heeft én goed voor onze medewerkers zorgt, dat is wat wij belangrijk vinden.”

Ben jij benieuwd hoe wij jou organisatie ook verder helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden