Het verhaal van Inkoopgilde

Het verhaal van Inkoopgilde

“Door de inzet van een payrollbureau kan een hovenier zich zorgeloos richten op het hoveniersvak, daarmee hebben ze het al druk genoeg.”

Klantcase Inkoopgilde voor hoveniers Payrollbureau

Inkoopgilde voor hoveniers

Kwaliteit, kennis en korting: dat is wat inkooporganisatie Inkoopgilde biedt aan hoveniers. Onder andere op het gebied van energie, telefonie, verzekeringen, afvalverwerking, bestrating en beplanting. Hoveniers die lid zijn van Inkoopgilde profiteren van goede kortingsafspraken met leveranciers en kunnen gebruikmaken van alle kennis van andere leden, de medewerkers van Inkoopgilde en de organisaties met wie zij samenwerken.

P-services Payrollbureau is een van de samenwerkingspartners van Inkoopgilde. Gert Jan Stevens van Inkoopgilde vertelt: “We zagen dat hoveniers het beste konden besparen op het gebied van verzekeringen en personeel, dus op de vaste kosten. Vandaar dat we een samenwerking zijn aangegaan met een payrollbureau, zodat ze onze leden kunnen ontlasten in personeelsadministratie en de ontslag- en ziekterisico’s. Zo kan de hovenier zich zorgeloos richten op het hoveniersvak, want ze hebben het al druk genoeg.”

Sjoerd Braaksma van Inkoopgilde vult aan: “De samenwerking tussen Inkoopgilde en Payrollbureau is leuk, omdat het ook echt een samenwerking is. Zo brengen wij geïnteresseerde hoveniers in contact met Payrollbureau en zij zorgen voor nieuwe leden voor ons. Daarnaast kunnen wij en onze leden altijd terecht bij Payrollbureau voor advies over payroll en personeelsbeheer. En, niet geheel onbelangrijk, Payrollbureau levert de kwaliteit die wij van onze leveranciers verwachten. Wij zijn er dan ook 100% zeker van dat we in de toekomst met Payrollbureau blijven samenwerken.”

Benieuwd hoe wij jouw organisatie ook verder helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag bij je langs!

Verplichte velden