Het verhaal van Schildersbedrijf Baert Loeffen

Het verhaal van Schildersbedrijf Baert Loeffen

"Ik heb er het vertrouwen in dat Payrollbureau alles goed regelt voor mij en de medewerkers."

Klantcase Baert Loeffen Payrollbureau

Baert Loeffen

Bijna 40 jaar geleden richtte Bert Loeffen zijn eigen schildersbedrijf op. 25 jaar later neemt zijn zoon Bart de zaak over. Sindsdien draagt het schildersbedrijf de naam Baert Loeffen. En bij schilderen alleen is het niet gebleven. Naast schilderwerk verzorgt het bedrijf onder andere glaswerk, timmerwerkzaamheden en wandafwerking. Meer dan genoeg werk voor Bart alleen, dus ondertussen heeft hij regelmatig medewerkers in dienst.

De sollicitaties regelt Bart het liefste zelf, zodat hij weet wat voor personeel hij in huis haalt. Bart zet zijn nieuwe medewerker vervolgens op de payroll. Bart: “Ik wil kwaliteit leveren met mijn bedrijf, en ben dus kritisch op mijn personeel. Maar ik wil niet vastzitten aan alle risico’s die aan het aannemen van personeel zitten. 

Payrolling is daarnaast ook ideaal, omdat alles voor mij geregeld wordt. Alle juridische en administratieve werkzaamheden worden door Payrollbureau gedaan. Ik krijg vervolgens per maand een factuur, en that’s it. Ik zou payrolling dan ook zeker aanraden aan collega-schilders die personeel willen aannemen, want je hebt er geen omkijken meer naar.”

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf ook verder helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag bij je langs!

Verplichte velden