Backofficebureau de dienstverlening voor intermediairs

Backofficebureau: backoffice specialist voor uitzendbureaus

Naast Payrollbureau hebben wij een gespecialiseerd label Backofficebureau dat zich volledig richt op intermediairs. Onze focus ligt op ontzorging. Zowel op administratief, financieel als juridisch gebied. Ook wel payrolling voor uitzendbureaus genoemd. Wij zijn van mening dat je als intermediair je vooral moet kunnen bezighouden met het werven en selecteren voor jouw opdrachtgevers, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over alles daar omheen.

Backoffice dienstverlening
Jij doet de werving en selectie, Backofficebureau doet de rest. Wij regelen alles qua wet- en regelgeving, arbeidsovereenkomsten, systemen en urenverwerking. Ook doen wij de voorfinanciering. Jij de business, wij de complete backoffice. Dat is de gedachte.

Dé backoffice specialist voor uitzendbureaus
Als kennisexpert verzorgen wij al meer dan vijftien jaar de backoffice voor tal van uitzendbureaus. Met onze kennis, ervaring en focus op goed werkgeverschap zijn wij dé experts in de uitzendbranche. Met Backofficebureau ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij beschikken over alle benodigde certificeringen waar niet alleen jouw uitzendbureau, maar ook jouw klanten van meeprofiteren.

Kijk op backofficebureau.nl waarom Backofficebureau voor jou als intermediair de beste keuze is en nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Meer over backoffice uitbesteden