Makkelijk en online

Makkelijk en online

Snel, overzichtelijk en vooral gebruiksvriendelijk. Onze portal is op je laptop, tablet of onderweg op je mobiel te gebruiken.

Vraag een vrijblijvende demo aan Vraag een offerte aan

Demonstratie

Eerst zien, dan geloven. Tijdens onze payroll demonstratie lopen we alle functionaliteiten van ons systeem met je door. Zo kun je precies zien hoe wij jou volledig ontzorgen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Verplichte velden

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat het kost en wat je hier allemaal voor terug krijgt.

Verplichte velden
Online payroll systeem en werkwijze

Voor jou en jouw medewerkers

Jouw personeelsadministratie wil je uiteraard goed geregeld hebben. Maar je wilt het ook direct kunnen inzien, snel nieuwe medewerkers kunnen inschrijven en gemakkelijk de urenregistratie bekijken. Hiervoor zit je bij Payrollbureau goed. Ons gehele proces verloopt digitaal: vanaf het moment van inschrijving van jouw medewerkers en het ingeven van gewerkte uren, tot de loonstroken en jaaropgaven voor medewerkers en jouw facturen. Via onze online portal is alles inzichtelijk voor jouw organisatie en medewerkers.

Payroll online app van Payrollbureau

Online jouw zaken regelen

Jij als opdrachtgever ontvangt op het moment van inschrijven een persoonlijke digitale portal. Hierin kun je onder andere nieuwe medewerkers aanmelden, gewerkte uren van medewerkers invoeren en goedkeuren en benodigde documenten inzien. Ook elke medewerker krijgt een persoonlijke portal. Hier kan de medewerker gemakkelijk en snel persoonlijke documenten vinden, zoals de arbeidsovereenkomst, gewerkte uren, declaraties, loonstroken en jaaropgaven. Met de digitale portal maak je jouw personeelskosten en -administratie overzichtelijk, maar zorg je ook dat jouw medewerkers van al hun personeelszaken op de hoogte zijn.

De voordelen van de online portal van Payrollbureau

Alles op een rijtje

  • Gebruiksvriendelijk
  • Beveiligde omgeving
  • Alles altijd en overal inzichtelijk via jouw persoonlijke portal
  • Direct en eenvoudig nieuwe medewerkers inschrijven
  • Digitaal contracten goedkeuren
  • Je kunt zelf de urenregistratie bijhouden
  • De medewerker kan gemakkelijk en snel alle persoonlijke documenten inzien
  • Via de chatfunctie direct hulp bij invullen van uren, inschrijven van medewerkers of bij andere vragen.

Benieuwd hoe onze online portal werkt? Tijdens een demonstratie lopen we graag met jou door het gehele werkproces, om je te laten zien hoe alles werkt. Ook is het mogelijk om onze dienstverlening (vrijblijvend) uit te proberen. Vraag een testcase aan of maak een afspraak met één van onze payrollspecialisten om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Maak een demo afspraak

Demonstratie

Eerst zien, dan geloven. Tijdens onze payroll demonstratie lopen we alle functionaliteiten van ons systeem met je door. Zo kun je precies zien hoe wij jou volledig ontzorgen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Verplichte velden