Een goede werkgever

Een goede werkgever

Alles goed geregeld voor medewerkers

Goed werkgeverschap met payrolling

Goed werkgeverschap

Écht voor je mensen zorgen en persoonlijk betrokken zijn vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de medewerker goed geïnformeerd aan de slag gaat.

Daarnaast vinden wij dat dit ook moet terugkomen in goede arbeidsvoorwaarden.

Daarom heeft de payrollmedewerker dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers in eigen beheer in dezelfde functie. Wij volgen namelijk volledig jouw cao, als het gaat om bijvoorbeeld de juiste inschaling, overuren, adv-dagen en contractduur. 

Door de kennis van onze cao-experts zorgen we ervoor dat elke medewerker krijgt waar hij recht op heeft.

Goede zorgen voor medewerkers

Waar medewerkers bij ons standaard op kunnen rekenen

 • Tijdige betaling, ook bij ziekte
  Wij betalen zowel wekelijks als 4-wekelijks en zorgen ervoor dat de medewerker voor het weekend het geld op zijn rekening heeft. Ook als de medewerker ziek of arbeidsongeschikt is.
 • Arbeidsvoorwaardencheck
  Voordat de medewerker aan de slag gaat doen we een uitgebreide arbeidsvoorwaardencheck. Hiermee zorgen we ervoor dat de payrollmedewerker dezelfde arbeidsvoorwaarden krijgt als medewerkers in eigen beheer.
 • Arbeidsovereenkomsten gericht op langdurige samenwerking
  We werken met arbeidsovereenkomsten op maat. Onze voorkeur gaat uit naar arbeidsovereenkomsten met een minimale duur van 6 maanden, omdat we een lange samenwerking aan willen gaan.
 • Betrokkenheid
  We nemen persoonlijk contact op met medewerkers om de arbeidsovereenkomst door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn we voor alle overige vragen telefonisch, via chat en e-mail bereikbaar.
 • Alles inzichtelijk via een eigen portal
  De gewerkte uren, loonstroken, jaaropgaven en arbeidsovereenkomsten zijn altijd in te zien door de medewerker in de persoonlijke portal.
Extra kortingen en voorwaarden bij payrollbureau als goed werkgever

Maar wij bieden ook extra’s

 • Persoonlijke begeleiding bij ziekte
  Onze eigen casemanagers verzorgen de begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van medewerkers.
 • Opleidingsmogelijkheden
  Opleiden draagt bij aan gemotiveerde medewerkers. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor scholing van medewerkers.
 • Aankopen met belastingvoordeel
  Medewerkers van Payrollbureau kunnen een laptop, mobiele telefoon, fiets, fitnessabonnement of producten van bol.com en Coolblue aanschaffen met belastingvoordeel.
 • Korting op de zorgverzekering
  Door collectieve afspraken met verschillende verzekeraars bespaart de medewerker geld op de zorgverzekering.

Interesse in een samenwerking met ons?

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze collega's gaan wij in op jouw situatie. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat payrolling voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, onze werkwijze en de kosten.

Verplichte velden