Certificeringen en keurmerken

Certificeringen en keurmerken

Betrouwbaar payrollen door harde garanties.

Nodig ons uit voor een kop koffie

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
Onze payroll keurmerken en aansluitingen

Aantoonbare kwaliteit

Overweeg je om te gaan samenwerken met een payrollbureau, kies dan een betrouwbare partij. Een payrollbureau dat alle werkgeversrisico’s draagt, de wisselende wet- en regelgeving in de gaten houdt én toepast plus alle financiële- en personeelsadministratie tot in de puntjes bijhoudt. Die garantie dat wij dat goed doen - dus dat wij jou als P-services Payrollbureau kwaliteit leveren - kunnen wij hard maken. Wij worden namelijk continu gecontroleerd door verschillende keurmerken en instanties. 

  • SNA keurmerk en NEN 4400-norm
  • NIRPA
  • RNVC
  • SNF-inhuur-register
  • Convenant Belastingdienst
  • ABU & NBBU
  • StiPP-pensioen, bpfBOUW, BPF Schilders en het ABP pensioenfonds voor overheid en onderwijs
Uitleg van de keurmerken en payroll certificeringen

Onze keurmerken

SNA keurmerk en NEN 4400-norm
Payrollbureau is NEN-gecertificeerd en voert het SNA-keurmerk. Om dat SNA-keurmerk te kunnen voeren, krijgen wij jaarlijks een inspectie volgens de NEN 4400-norm. Werk je met Payrollbureau dan werk je met een NEN-gecertificeerde onderneming en kun je er dus van op aan dat alle wettelijke regels als het om arbeid gaat, door ons worden nageleefd. 

NIRPA
Onze salarisadministrateurs staan geregistreerd bij NIRPA. Dat is een keurmerkorganisatie die de kwaliteit waarborgt van professionals werkzaam in het vakgebied payrolling. Dat betekent dat je kunt rekenen op up-to-date vakkennis van onze salarisadministrateurs en dat zij jaarlijks cursussen en trainingen volgen, waardoor zij hun kennis zo actueel mogelijk houden.

RNVC
Onze casemanagers staan geregistreerd bij het RNVC. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van de gevolgde opleiding, werkervaring en verplicht het up-to-date houden van kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en ziekte. 

SNF-inhuur-register
Heb je buitenlandse medewerkers in dienst waarvoor je huisvesting regelt? Dan is het goed om te weten dat Payrollbureau geregistreerd is in het SNF-inhuur-register. Met dit keurmerk voldoen wij aan alle normen die gelden voor de huisvesting van arbeidsmigranten om huur in te houden. Hiervoor dien je zelf ook geregistreerd te staan in het reguliere register van SNF. Daarmee laat je tevens zien dat je gezondheid, kwaliteit en wet- en regelgeving voor jouw medewerkers belangrijk vindt.

Belastingdienst
Wij hebben een overeenkomst - een zogenoemd convenant horizontaal toezicht – opgesteld met de Belastingdienst. Hierin zijn afspraken opgenomen over onze samenwerking. Een blijk van vertrouwen, begrip en transparantie.

Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een G-rekening. Jouw onderneming loopt dan geen risico om aansprakelijk te worden gesteld of naheffingen opgelegd te krijgen door de Belastingdienst.

Payroll branche aansluitingen en pensioenregelingen

Brancheorganisaties en pensioenaansluitingen

Brancheorganisaties
Zoals je mag verwachten zijn wij aangesloten bij de twee belangrijkste brancheorganisaties in de uitzendbranche, namelijk de ABU en de NBBU. Deze behartigen de belangen van ondernemers in de flexbranche. De ABU en NBBU stellen hoge kwaliteitseisen en controleren alle leden, dus ook Payrollbureau, met grote regelmaat.

Pensioenaansluitingen
Wij bieden alle relevante pensioenaansluitingen, zoals het StiPP-pensioen, bpfBOUW, BPF Schilders en het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.