Payroll cao en wetgeving

Payroll cao en wetgeving

Met onze juridische specialisten zijn wij volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving in jouw branche.

Stel ons een vraag Maak een vrijblijvende afspraak

Vragen?

Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij zorgen dat jouw vraag wordt beantwoord. Uiteraard kan je ons ook altijd direct telefonisch bereiken.

Verplichte velden

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
specialist in cao en wetgeving

Cao en wetgeving specialist

Wanneer je je personeel uitbesteedt wil je er als ondernemer zeker van zijn dat jouw administratie in juiste handen is. Maar ook dat medewerkers het juiste loon en contract krijgen en dat jij zo goed mogelijk geadviseerd wordt. Kies daarom voor Payrollbureau. Met onze kennis en ervaring zijn jij en jouw medewerkers in goede handen.

Bij Payrollbureau werken ervaren:

  • HR-adviseurs
  • loonverhoudingsspecialisten
  • juristen
  • casemanagers

Geen cao is ons vreemd en over arbeidsrecht en -wetgeving delen we graag de laatste ontwikkelingen. Doordat we alles in huis doen kunnen we bij alle vragen direct helpen, wel zo efficiënt.

Stel jouw vraag aan onze experts

Vragen?

Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij zorgen dat jouw vraag wordt beantwoord. Uiteraard kan je ons ook altijd direct telefonisch bereiken.

Verplichte velden
Payroll  specialist in cao, wet- en regelgeving

Al 15 jaar dé specialist in cao, wet- en regelgeving

Onze collega’s zorgen ervoor dat hun kennis up-to-date is door jaarlijks cursussen en trainingen te volgen. Daarnaast zijn we aangesloten bij de brancheverenigingen ABU en NBBU, waardoor we  actueel branchenieuws meteen horen. Ook houden we de wisselende wet- en regelgeving in de gaten. En dat is niet geheel onbelangrijk, aangezien er regelmatig nieuwe weten bijkomen en cao’s en regelgeving wijzigen. Hierdoor loop jij geen risico om kennis te missen en krijgen medewerkers waar zij recht op hebben.

Hier worden we op gecontroleerd

Om onze kwaliteit te waarborgen worden wij regelmatig gescreend door verschillende keurmerken/instanties. Zo zijn wij NEN-gecertificeerd, waardoor je er van op aan kan dat alle wettelijke regels als het om arbeid gaat, door ons worden nageleefd. Ook staan wij geregistreerd bij NIRPA. Deze keurmerkorganisatie waarborgt de kwaliteit van professionals werkzaam in het vakgebied payrolling. 

Meer informatie over onze keurmerken en aansluitingen