Daarom Payrollbureau

Daarom Payrollbureau

Kennis, kwaliteit, goed werkgeverschap en volledige ontzorging. Daarom kiezen organisaties en ondernemers voor ons als partner.

Ik wil graag klant worden Vrijblijvende offerte aanvragen

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept een specialist zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat het kost en wat je hier allemaal voor terug krijgt.

Verplichte velden
Minder kosten, geen risico en goed werkgeverschap daarom payrollbureau

Dé specialist in payrolling

Payrollbureau gaat verder in goed werkgeverschap, kennis en kwaliteit. Dat betekent volledige ontzorging op alle gebieden, zonder extra kosten of kleine lettertjes. Wat dat inhoudt? We vatten het nog even voor je samen.

Volledige ontzorging, zonder risico

Jij geeft de uren door, wij doen de rest. Dat betekent:

  • Salarisadministratie, urenverwerking, contracten en inschaling
  • Voorfinanciering en uitbetaling van lonen
  • Overname ziekterisico en begeleiding van zieke medewerkers
  • Toepassing cao, wet- en regelgeving
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving voor contracten en uren
  • Helpdesk met specialisten voor al jouw vragen
  • Transparant tarief

Kortom, volledige ontzorging en dat tegen een scherp concurrerende prijs. Zo kun jij zorgeloos ondernemen en profiteren jij en jouw medewerkers van de kennis, ervaring en advies van Payrollbureau.

Goed werkgeverschap en extra's

Écht zorgen voor medewerkers, dat is onze kracht. Dat betekent:

  • Contracten op maat, scholingsmogelijkheden, belastingvoordelen en collectiviteitskortingen voor medewerkers
  • Begeleiding bij ziekte en re-integratie door onze interne casemanagers
  • Ziekengeld binnen een week uitbetaald

Dat allemaal zonder dat jij daar een extra factuur voor ontvangt. Daarnaast beschikken wij over relevante branche- en pensioenaansluitingen, certificeringen en keurmerken én kun je altijd terecht bij één van onze specialisten die jou verder kunnen helpen. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor jouw medewerkers.

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Bij Payrollbureau gaan we voor langdurige samenwerking, zonder dit af te dwingen door exclusiviteitsclausules of jaarlijkse opzegtermijnen.

Goed werkgeverschap met payrolling van payrollbureau

Een goede werkgever

Payrollbureau wil zorgen voor medewerkers en persoonlijk betrokken zijn. Daarom bieden we goede voorwaarden. Een goede werkgever zijn houdt voor ons in dat we zorgen voor tijdige betaling van het salaris, óók bij ziekte. Verder zorgen we voor een juiste inschaling, kijken we samen naar mogelijkheden voor scholing en krijgen medewerkers korting op zorgverzekeringen.

Ook bieden we medewerkers belastingvrij voordeel op de aanschaf van verschillende producten en abonnementen, zoals een mobiele telefoon, fitnessabonnement, een weekendje weg en waardebonnen van Coolblue. Maar goede begeleiding naar een nieuwe baan is ook onze verantwoordelijkheid.

Meer over goed werkgeverschap
Payroll garanties door onze certificering en keurmerken

Certificering en keurmerken

Als ondernemer wil je meer dan beloftes, je wilt garanties. Van een payrollbureau mag je wat ons betreft verwachten dat ze alle werkgeversrisico’s draagt, de wisselende wet- en regelgeving in de gaten houdt én toepassen plus alle financiële- en personeelsadministratie tot in de puntjes op orde heeft. Bij ons is dat geen belofte, maar iets wat we hard kunnen maken. 

Wij worden continu gecontroleerd door verschillende kwaliteitsinstanties. Zo heb jij de zekerheid dat alles écht goed geregeld is. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw medewerkers.

Bekijk alle certficeringen en keurmerken
Online portal voor jou en jouw medewerkers met Payrollbureau

Online portal en automatisering

De nieuwste technologie klinkt natuurlijk wel wijs, maar jij hebt liever dat het goed en gebruiksvriendelijk werkt. Dat komt goed uit, bij Payrollbureau is dit goed geregeld. Via jouw persoonlijke portal regel je alle zaken online.Of je nu achter je pc zit, op je tablet of gewoon op je mobiel. Dat betekent direct uren inzien, uren goedkeuren, medewerkers inschrijven, contracten aanbieden en nog veel meer.

Ben je benieuwd hoe de portal werkt? Wij geven tijdens een vrijblijvende afspraak graag een demonstratie. Zo kun je meteen zien of het iets voor jou en jouw medewerkers is.

Meer over de online portal
cao en wetgeving expert in de uitzendbranche

Cao en wetgeving expert

Onze loonverhoudingsspecialisten, HR-adviseurs en cao-experts staan elke werkdag voor jou en jouw medewerkers klaar om alle vragen te beantwoorden. We hebben alle benodigde kennis van de cao’s van jouw branche en de uitzendbranche en we houden de wet- en regelgeving continu in de gaten.  Daardoor loop je geen risico op boetes door fouten en ook medewerkers krijgen waar zij recht op hebben. Met de inzet van Payrollbureau maak je gebruik van de kennis van 95+ extra collega’s! 

Kennisexpert in de uitzendbranche

Laat je volledig ontzorgen en ervaar zelf de voordelen.

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel en payrolling. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden