De voordelen van Payrolling

De voordelen van P-services payrolling Laat de voordelen van payrolling voor uw organisatie vrijblijvend voorrekenen

Payrollbureau: uw onderscheidende payroll partner

Kennis, kwaliteit en goed werkgeverschap is waar wij ons mee onderscheiden. Met onze ontzorging zorgen wij dat alles écht goed geregeld is voor zowel werkgever als werknemer. Dit doen wij met een tarief op maat met volledige dekking. Kortom, payroll zonder risico's en gedoe met dé payroll expert van Nederland. Ontdek alle voordelen van P-services Payrollbureau.

Minder risico's: overname van het juridisch werkgeverschap

P-services Payrollbureau neemt de arbeidsrechtelijke risico’s over. Dat betekent dat ontslagrisico, begeleiding van ontslagprocedures, loondoorbetaling en begeleiding bij arbeidsongeschiktheid en ziekte onder de verantwoordelijkheid van P-services valt. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken en misschien nog wel belangrijker: hiervoor ontvangt u geen factuur.

Geen gedoe: loon- en personeelsadministratie zorgeloos geregeld

Alle administratieve handelingen die bij het werkgeverschap komen kijken, worden uit handen genomen. Het verzorgen en verlengen van de arbeidsovereenkomsten, loonbetalingen, afdragen premies, het verstrekken van jaaropgaven, salarisadministratie en verwerken van loon- en functiewijzigingen liggen op het bord van P-services. Daarnaast profiteert u van onze online systemen om gemakkelijk contracten en uren te regelen.

Meer flexibiliteit: tijdelijke of flexibele contracten

P-services biedt contractvormen op maat: de arbeidsvoorwaarden worden op uw wensen afgestemd. De huidige arbeidsmarkt vraagt immers steeds meer om flexibele arbeidsvormen. In tegenstelling tot wanneer u personeel in eigen beheer heeft, kunt u via Payrollbureau gebruikmaken van verschillende contractmogelijkheden in een periode van 5,5 jaar. Wij voorzien graag in uw behoefte, maar kijken daarbij ook naar de situatie van de medewerker. Een payroll medewerker is ervan verzekerd dat hij of zij een contract ontvangt dat aansluit op zijn of haar arbeidsverleden. Bovendien ziet P-services erop toe dat payroll medewerkers goed geïnformeerd aan de slag gaan. Goed werkgeverschap vinden wij zeer belangrijk.

Goede zorg voor uw werknemers

De overheid maakt het een werkgever niet makkelijker. Met de Wet werk en zekerheid en het eigen risico bij ziekte komt er nogal wat op de werkgever af. P-services Payrollbureau is volledig gefocust op het werkgeverschap en weet als geen ander hoe ‘goed werkgeverschap’ in de praktijk kan worden gebracht. De medewerker kan gebruikmaken van onze collectieve verzekeringen en ook hebben wij een bruto-netto regeling waar medewerkers van kunnen profiteren. Uw medewerker heeft recht op scholing, wat door P-services kan worden betaald. Wij houden u op de hoogte van de wijzigingen in uw cao en in de wetgeving, waardoor uw medewerker altijd krijgt waar hij of zij recht op heeft. Onze eigen arbodienst zorgt voor een adequate begeleiding bij arbeidsongeschiktheid zodat uw medewerker zo snel mogelijk weer naar het werk wordt begeleid. Kortom, uw medewerker kan terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

Meer gemak, geen risico en minder kosten

U betaalt een vast tarief per uur en ontvangt hiervoor één factuur. Zo heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten. Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en dus inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een berekening op maat. Bel 0342 - 401 209 of mail en maak een afspraak.

Payrolling kan al bij één medewerker. Probeer ons vrijblijvend uit!

Bel mij terug

Versturen