Plaats uw vacature

Plaats kosteloos uw vacatures op uwbaan.nl Ga direct naar uwbaan.nl en plaats uw vacature

Bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel? Bij ons plaatst u uw vacature, ongeacht uw branche. Wij vertegenwoordigen alle sectoren: overheid, scholen, gemeenten, ICT-bureaus, architecten, hoveniers, schilders, loonwerkers, kwekerijen, de bouw, horeca, schoonmaak, recreatie enzovoorts. Ook het type dienstverband is divers: van fulltime tot parttime, scholieren en 65+-ers, van weekendhulp tot vakantiekracht.

Over uwbaan.nl

Uwbaan.nl is onze online vacaturebank waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar ontmoeten.

Deze aanvullende dienstverlening van P-services HR group biedt u als werkgever de mogelijkheid om:

  • uw vacature te plaatsen op onze website;
  • medewerkers van werk naar werk te laten begeleiden;
  • medewerkers die langdurig ziek zijn naar een nieuwe baan te laten begeleiden (re-integratie tweede spoor);

U hoeft geen bestaande klant van P-services te zijn om uw vacature op uwbaan.nl onder te brengen. Gezien onze jarenlange ervaring als HR-dienstverlener in tal van branches en expertise over soorten dienstverbanden kunt u, indien gewenst, gebruikmaken van onze kennis als het gaat om lonen, cao, ziekteverzuim etc.

Uw vacature snel online
Plaatsing van uw vacature op uwbaan.nl gaat gemakkelijk en snel. Op uwbaan.nl voert u onder ‘Ik zoek een medewerker’ de gevraagde gegevens in. Na ontvangst zorgen wij voor de daadwerkelijke plaatsing van de volledige vacaturetekst op uwbaan.nl. Deze wordt automatisch doorgeplaatst op diverse landelijke jobboards.

Werkzoekenden kunnen direct op uw vacature solliciteren door hun gegevens, cv en motivatie online aan ons voor te leggen. Wij sturen de sollicitaties vervolgens naar u door.

Lees meer over uwbaan.nl en onze werkwijze. Vraag ons naar de voorwaarden en meer informatie.
Bel met onze uwbaan.nl-consulent op 0342 - 411 324.

Uw baan, onze focus.