Payroll tarief en kosten

Transparant payroll tarief bij Payrollbureau

Bij P-services Payrollbureau zijn wij transparant over onze tarieven. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten hoe ons tarief is opgebouwd. Alleen op deze manier is onze dienstverlening goed te vergelijken met andere spelers op de markt. Bij ons geen addertjes onder het gras of nafacturaties, maar een complete dienstverlening, zoals u bij het uitbesteden van uw personeel mag verwachten.

U betaalt uitsluitend de daadwerkelijk gewerkte uren van uw medewerker òf de contracturen. Bij ziekteverzuim, vakantiegeld, vakantie- en feestdagen, kort verzuim en bijzonder verlof heeft u geen kosten. Uw payroll medewerker wordt in al deze situaties namelijk door ons doorbetaald, conform de cao. Lees alle voordelen rustig nog eens na.

Payroll kosten en prijsopbouw

Bij P-services Payrollbureau zit alles in de prijs. Dit betekent geen extra kosten achteraf en volledige ontzorging, zonder extra facturen. Wij maken voor iedere situatie een tarief op maat en komen vrijblijvend langs om alles voor u voor te rekenen.

De opbouw van onze payroll tarieven is als volgt:
      1. Bruto (all-in) loon inclusief vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagvergoeding, kort verzuim
          en bijzonder verlof;
      2. Werkgeverslasten, verzuim en ontslagrisico.

Toelichting bruto loon en werkgeverslasten:

Onder het bruto all-in verstaan wij: loon, vakantiedagen, vakantiegeld, kort verzuim, bijzonder verlof en feestdagen. Over het bruto all-in bedrag dragen wij vervolgens onze werkgeverspremies af aan de Belastingdienst, reserveren wij voor het ziekterisico, wordt eventueel pensioen afgedragen en wordt onze payroll dienstverlening berekend.

Extra tariefvoordeel voor medewerkers

Neemt u iemand uit de bijstand, een 56+'er, een vakkracht in de bouw, of bijvoorbeeld iemand uit de Wajong in dienst, dan gelden afwijkende factoren. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld vakantiewerkers en 65+'ers.

Payroll tarief

Payroll offertes vergelijken: berekening op maat

Wilt u voor een specifieke medewerker een berekening op maat laten maken om voorgerekend te krijgen wat uw voordeel is?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een berekening op maat. Bel 0342 - 401 209 of mail en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Mail ons voor een vrijblijvende prijsberekening

Bel mij terug

Versturen