Payroll specialist in elke branche

Uitbesteden personeel biedt rust
Bekijk direct alle voordelen van payrolling

Payroll: personeel zonder zorgen met P-services Payrollbureau

Het uit handen geven van loonadministratie, contracten en risico's, kortweg payrolling, betekent concreet dat het door u geworven personeel van ons een contract krijgt en bij ons, P-services, op de loonlijst komt. De medewerker gaat gewoon bij u aan het werk en u houdt zelf de zeggenschap over uw personeel op de werkvloer, u wordt dus opdrachtgever. P-services wordt juridisch gezien de werkgever. De complete salaris- en loonadministratie besteedt u hiermee uit aan onze payroll organisatie. U doet zelf geen salarisverwerking en voert geen personeelsadministratie (meer), dat doet P-services Payrollbureau voor u. Kortom, minder gedoe, meer flexibiliteit en geen risico's. Bekijk direct onze voordelen.

Het uitbesteden van uw personeel vraagt om zeer specialistische payroll kennis. Zoals gezegd komt er veel arbeidswet- en regelgeving bij kijken als u personeel in dienst hebt. Als payroll experts zijn wij bij P-services altijd op de hoogte van de continue ontwikkelingen op dat gebied. Met onze meer dan dertien jaar ervaring met payrolling voor MKB hebben onze payroll professionals alle kennis in huis om het uw organisatie zo makkelijk mogelijk te maken en volledig te ontzorgen als het om personeelszaken gaat.

Om een payroll bedrijf als P-services Payrollbureau te mogen runnen krijgen wij tal van regels opgelegd. Logisch uiteraard. Daarom voldoen wij aan de certificeringen waarmee de kwaliteit van onze payroll organisatie voor u is gegarandeerd.

Streeft u als ondernemer naar:

  • meer tijd?
  • meer gemak?
  • meer vrijheid?
  • minder risico?
  • zekerheid en kwaliteit?
Dan is payrolling dé oplossing voor uw onderneming. Sinds 2003 bedienen wij honderden bedrijven in Nederland, werkzaam in alle branches met onze kwalitatieve payroll diensten. Bekijk alle voordelen.

Maak een vrijblijvende afspraak of bel ons via 0342 - 401 209. Wij komen langs om uw situatie en mogelijkheden te bespreken.

Waarom en wanneer is payrolling interessant?

Payrolling is het uitbesteden van personeelsadministratie, loonadministratie, contracten en het ziekterisico. De grootste payroll voordelen zijn de flexibiliteit, administratieve lastenverlichting en beheersbaarheid van kosten in vergelijking met eigen beheer.

Wanneer u als ondernemer overweegt om personeel aan te nemen dan is dat een grote stap. Want naast ondernemer word je werkgever en dat stelt direct hoge eisen aan jou als persoon en aan de manier waarop u uw bedrijfsvoering doet. Personeel in dienst hebben, of het nou om een enkele medewerker gaat of dat er meerdere zijn, vraagt om een hoop extra werk en heel veel kennis. Ook brengt werkgeverschap behoorlijke risico’s met zich mee.

Administratie en wetgeving
De tijd die u in ondernemen steekt wordt met het hebben van personeel voor een groot deel ingevuld met uzelf bezighouden met gewerkte uren, loon(administratie), personeelsdossier(s), ontwikkel- en beoordelingsgesprekken, loonstroken, jaaropgaven, vakantie(geld). Daarnaast is het zaak om continu op de hoogte te blijven van actuele kennis over cao’s en arbeidswet- en regelgeving.

Ziekte en risico’s
Bovendien krijgt u met het hebben van personeel ongetwijfeld een keer te maken met ziekte. Hopelijk van korte duur, maar toch moet u zich realiseren dat u met zieke of arbeidsongeschikte medewerkers een enorm risico kunt lopen.
De afweging om (meer) personeel aan te nemen hangt samen met de groei van uw bedrijf. Met flexibele krachten kunt u testen of het hebben van personeel u bevalt. Of inspelen op een periode van tijdelijk extra werk. Payrolling biedt u meer vrijheid en flexibiliteit dan wanneer u medewerkers in eigen beheer aan het werk heeft.

In welke situatie u ook zit als ondernemer, met onze payrolldienstverlening helpen wij u om ondernemer te blijven. U de regie op de werkvloer, wij de administratie en risico's.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bespreken. Bel 0342 401 209 of mail en maak een afspraak.

Maak een gratis afspraak en ontdek het gemak