Payroll specialist in Friesland

P-services: payroll specialist in Friesland

P-services payroll specialist in Friesland

Payrolling: uw personeel op onze loonlijst
Als ondernemer wilt u zich richten op dat waar u goed in bent. Een goede personele bezetting is daarbij een voorwaarde. Het afstemmen van de arbeidsbehoefte, de administratieve rompslomp en het op de hoogte blijven van uw rechten en plichten als werkgever zijn zaken die u echter veel tijd kosten. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt.

P-services biedt met payrolling de perfecte oplossing: de door u zelf geworven (tijdelijke) werknemer komt bij ons op de loonlijst. U zorgt voor de dagelijkse aansturing en houdt zo de regie op de werkvloer. Alle andere werkgeverstaken, zoals de loon- en personeelsadministratie nemen wij van u over. Wordt uw medewerker ziek of arbeidsongeschiktheid dan komen de kosten voor onze rekening. U loopt dus zelf geen risico. Bovendien betaalt u alleen de uren die uw medewerker daadwerkelijk voor u aan het werk is.

P-services: uw payroll specialist in de regio
Onze collega's in Heerenveen hebben hun wortels in Friesland. Ze spreken letterlijk en figuurlijk uw taal. Met hun nuchtere inslag willen zij ondernemend Friesland graag helpen om zich te kunnen blijven concentreren op het ondernemerschap.

Laat u vrijblijvend voorrekenen wat payrolling in uw geval betekent, qua kosten, vrijheid en flexibiliteit. Belt u met de payroll specialist in Friesland: P-services vestiging Heerenveen, telefoonnummer 0513 - 633 546.

Bel mij terug

Versturen