Backofficebureau: dé backoffice specialist voor intermediairs

dé backoffice specialist voor intermediairs

Met ons onderdeel Backofficebureau richten wij ons volledig op intermediairs. Onze focus ligt op ontzorging. Zowel op administratief, financieel als juridisch gebied. Ook wel Payrolling voor uitzendbureaus genoemd. Wij zijn van mening dat u zich als intermediair vooral moet kunnen bezighouden met werven en selecteren voor uw opdrachtgevers, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alles daar omheen.

Backoffice dienstverlening

U de werving en selectie en Backofficebureau doet de rest. Alles qua wetgeving, arbeidsovereenkomsten, systemen en urenverwerking wat in de uitzendbranche tijdrovende werkzaamheden zijn. Ook doen wij de voorfinanciering. U de business, wij de complete backoffice, dat is de gedachte.

Dé backoffice specialist voor uitzendbureaus
Als kennisexpert verzorgen wij al meer dan tien jaar de backoffice voor tal van uitzendbureaus. Met onze kennis, ervaring en focus op goed werkgeverschap zijn wij dé experts in de uitzendbranche. Met Backofficebureau bent u verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij beschikken over alle benodigde certificeringen waar niet alleen uw uitzendbureau, maar ook uw klanten van mee profiteren.

Altijd dichtbij

Met onze vestigingen in Barneveld, Heerenveen, Hoofddorp en Oss bedienen wij intermediairs in heel Nederland.

Kijk op backofficebureau.nl waarom u als intermediair voor Backofficebureau moet kiezen en nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking!